Předtáborové informace

Odjezdové informace, seznam věcí a další informace k letnímu táboru Severské 2.

Výběr kufrů a zavazadel:
Ve čtvrtek 1.7. 2021 od 18:00 do 19:00 v klubovně. Přineste si batohy a kufry s věcmi na tábor.

Máte-li možnost přispět něčím do táborové kuchyně (marmelády, kompoty, ovoce, zeleninu, buchty,…), bude to vítáno.

Nakládání věcí, Stavba tábora:
V pátek 2. července nás čeká nakládání a stavba tábora. Nakládat se bude od 13:00 u klubovny a Tipa (rohová budova, kde je čajovna). Kdo může přijít pomoci, přijdťe, budeme rádi za jakoukoli pomoc s nakládáním. Starší 15 let mohou jet na stavění tábora. Kdo pojede stavět, tak s sebou všechny věci na tábor a jídlo na pátek večer (dále zajištěno).


Odjezd na tábor:
V neděli 4. 7. 2021. Sraz v 9:40 u klubovny. Každý bude mít s sebou – aktuální potvrzení o bezinfekčnosti (viz. příloha) s datem tohoto dne, kartičku zdravotní pojišťovny, zdravotní průkaz (očkovací průkaz), léky (pokud nějaké užívá s instrukcemi), respirátor do vlaku a potvrzení o testování COVID-19 (viz dále).

Download “Bezinfekčnost – Letní tábor 2021” tabory_prohlaseni_o_bezinfekcnosti_2021_covid-19.pdf – Staženo 81 × – 543 KB

Testování COVID-19
Před odjezdem na tábor se musí každý účastník prokázat výsledkem negativního testu nebo očkování dle následujích pravidel:


V případě, že bude dítě otestováno antigenním testem (z veřejného testovacího místa i samotestů), bude muset být po 7 přetestováno na táboře znovu.  

Pokud dítě nejdéle 7 dní před táborem absolvuje PCR test, nebude muset být v průběhu tábora přetestováno. DOPORUČUJEME


Test může být, jako v jiných situacích, nahrazen odstupem 22 dnů od prvního očkování nebo nejvýše 180 dny od průkazně prodělané nákazy covid-19. 
Doporučujeme rodičům, aby využili PCR testování ve veřejných testovacích místech (každý pojištěnec, tedy i dítě, mají nárok na 2 PCR testy měsíčně zdarma). Doporučujeme registrovat k PCR testům co nejdříve, než budou testovací kapacity naplněné. V mnoha místech jsou bohužel naplněné již teď. 


Táborová adresa: Letní tábor, 2. Oddíl junáků Litoměřice, Stvolínky 471 02
Popis cesty: Ze Stvolínek asi 2 km po hl. silnici směr Č.Lípa, před trafostanicí odbočit doleva na silnici směřující na Kozly. Asi po 200 m odbočit doleva na lesní cestu. Po dalších 300 m uvidíte po pravé straně tábor.


Návštěvní den:
Návštěva tábora rodiči je vymezena na neděli 18. 7. od 14:00 do 18:00 bez možného odvozu dětí mimo tábořiště. S ohledem na epidemiologickou situaci COVID-19 prosíme o návštěvu maximálně dvou osob. Pro příjezd rodičů na tábor platí stejná pravidla jako pro účastníky, tedy musí se prokázat potvrzením – negativním výsledkem testu (antigen/PCR), očkováním nebo proděláním Covidu. Pro zachování co nejvyšší bezpečnosti preferujeme přinesení věcí pro děti (oblečení, buchty atd.) v neděli 18.7. v 16:30 ke klubovně, odkud se veškeré věci budou odvážet na tábor.   

Návrat z tábora:
V sobotu 24. 7. 2021 ve 13:36 na litoměřické horní nádraží. Zavazadla budou k vyzvednutí u klubovny.

Seznam věcí na tábor:
Ideální je starší kufr (snadnější ukládání věcí a udržování pořádku), velký batoh (krosna na pochod), malý batůžek (na menší výlety), spací pytel, karimatka, skautský kroj, oblečení dle potřeby, nezapomenout však na teplé oblečení svetr, bunda, silné ponožky, na spaní raději teplákovou soupravu (není-li dost teplý spacák), kraťasy, kapesníky, respirátor (nejlépe i náhradní), plavky, ručník, utěrku na nádobí, pláštěnku, pytel na špinavé prádlo, turistické boty, sportovní boty, příp. sandále, hygienické potřeby, opalovací krém, šití (jehla + nit), baterka, lahev na pití, repelent, ešus, lžíce, hrneček, kapesní nůž, zápisník, tužka, KPZ.

Tento záznam byl publikován v Novinky . Uložit odkaz do záložek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *