Obnova skautské činnosti

Díky uvolnění hygienických opatření máme po dlouhé pauze možnost se scházet! 


Se schůzkami začínáme od příští středy 19.5. od 16:00 do 18:00 v klubovně. Schůzky musí probíhat za následujících pravidel:

– rouška pod širým nebem povinná pouze při kontaktu na méně než 2 metry (tedy roušku/respirátor s sebou)

– každá osoba, s výjimkou dětí do 6 let, musí doložit svoji bezinfekčnost, obvykle testem. 

Podmínky doložení bezinfekčnosti zde:

– předložení potvrzení ze školy nebo od zaměstnavatele o absolvovaném antigenním testu s negativním výsledkem, nejdéle před 72 hodinami

– předložení potvrzení z veřejného testovacího místa o absolvovaném antigenním testu s negativním výsledkem, nejdéle před 72 hodinami (nárok na antigenní testy zdarma ve veřejném testovacím místě má každá osoba jednou za tři dny)

– čestné prohlášení od zákonného zástupce (nebo vlastní u osoby starší 18 let) o absolvovaném antigenním testu ve škole nebo školském zařízení s negativním výsledkem, nejdéle před 72 hodinami (možný vzor čestného prohlášení)

– absolvuje na začátku setkání před kontaktem s ostatními účastníky antigenní test zakoupený v lékárně (viz pozn. níže), s negativním výsledkem

– předložení potvrzení o absolvování RT-PCR testu s negativním výsledkem, nejdéle před 7 dny

– předložení potvrzení o dokončeném očkování, od kterého uplynulo nejméně 14 dnů

– předložení potvrzení o prodělaném laboratorně potvrzeném onemocnění COVID-19, přičemž u osoby uplynula doba izolace a od prvního pozitivního testu neuplynulo více než 90 dnů.

Schůzky budou probíhat každý týden výhradně venku. V případě špatné předpovědi počasí budete informováni o nekonání schůzky. Dle dalšího vývoje se bude odvíjet i konání víkendových výprav, jako například naše každoroční sjíždění řeky. 

Těšíme se na vás!

Tento záznam byl publikován v Novinky . Uložit odkaz do záložek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *