Pozemní závod družin

Chceš udělat něco pro svou družinu a pro sebe? Chceš porazit vedoucí a rovery? Teď máš jedinečnou příležitost, máme tu speciální pozemní závod Severské 2!

Princip je velmi jednoduchý. Počítej si každý den celkový počet kilometrů ušlých pěšky, ujetých na kole nebo na kolečkových bruslích např. podle mapy.cz nebo pomocí nějaké mobilní aplikace či chytrých hodinek.

Nyní je možné nasbírat kilometry také jízdou na kole a kolečkových bruslích. Každé tři kilometry ujeté na kole se počítají jako jeden kilometr ušlý pěšky. U kolečkových bruslí se každé dva kilometry počítají jako jeden pěšky.

Svoje výkony posílejte na mailovou adresu pesizavods2@gmail.com. Do zprávy uvádějte, jakým způsobem jste kilometrů dosáhli a jejich počet  – nepřepočítávat na kilometry ušlé pěšky! (např. zpráva ve tvaru „Ujel jsem na kole 40 kilometrů“).

Která z družin jako první dosáhne 1000 km v součtu, vyhrává!

Každý zúčastněný člen vítězné družiny obdrží v základu 10 bodů do osobního bodování + počet bodů dle umístění v družině (1. místo + 10 bodů; 2. místo + 9 bodů; 3. místo + 8 bodů; 4. místo + 7 bodů;…), členové ostatních družin získají počet bodů dle svého umístění v družině.

Přehled dosažených kilometrů zde:

Tento záznam byl publikován v Novinky . Uložit odkaz do záložek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *