Polární Žirafa

Máme tu tradiční super akci Polární Žirafa, která bude tentokrát přístupná všem ve věku 13-17 let. Za úspěšné dokončení této akce/kurzu vás čeká odměna nejen v podobě bodu do osobního bodování. Více informací viz níže ve zvacím emailu. Polární Žirafa nabízí odreagování, inspiraci, poznávání sama sebe i spoustu dalších lidí s podobným myšlením. Pomůže v orientaci a práci s programem, představí netradiční činnosti, které lze použít při tvorbě programu pro družinu i oddíl. Žirafa rozhodně nemá suplovat rádcovský kurz, spíše je jakousi nástavbou a impulzem k další činnosti v oddíle a seberozvoji.

Nazdar žirafí nadšenče!

Jsem opravdu velice potěšen, že mohu být zrovna já poslem dobrých zpráv! Nemožné se stalo skutečným. V záplavě odložených a zrušených akcí je tu jedna akce, která se 100% uskuteční! I letos, stejně, jako loni proběhne Polární Žirafa, byť letos v distanční podobě. Ale rozhodně nepůjde o distanční podobu, na kterou jsou všichni zvyklí ze školy. Bude to mnohem, mnohem lepší a co si budem… i náročnější a zábavnější!

Ač nás COVID-19 bohužel usadil letos k počítačům, má to i své skvělé stránky. A je jich dost:

1)      Letošní kapacita Polární žirafy je neomezená! Takže se nikdo nemusí bát, že se na něj nedostane.

2)      Vzhledem k neomezené kapacitě a k celé řadě zrušených nejen skautských akcí jsme se rozhodli, že letošní Polární žirafa bude netradičně nejen pro rádce/rádkyně, nebo rovery a rangers, ale bude prostě pro všechny z Ústeckého kraje Přemysla oráče ve věku 13 – 17 let včetně (věk k termínu 1. 2. 2021)!

3)      Letos to je zdarma!!! To ale neznamená, že by to bylo nepovedený! Naopak… máš se na co těšit, protože:

4)      Letos si Polární žirafu užiješ celý 1 měsíc a ne jen 1 víkend! Jo a ještě něco… letos to nebude pro bábovky…  Proč? No protože letos Polární Žirafa prověří tvoji odhodlanost a trpělivost. Jo a pozor… je potřeba se snažit, protože ne každý kdo se přihlásí, dokáže Žirafu letos dokončit!

Nuže co máš udělat proto, aby ses mohl/a zúčastnit letošního netradičního ročníku Polární žirafy?

Registrace:

Přihlašování bude spuštěno v neděli 10. 1. 2021 v 8:00 hodin a to zde: Polarni-zirafa (webnode.cz) . V sekci „Přihlaš se“ vyplň, odešli přihlašovací formulář a to je vše… Vyplňované kontaktní údaje (email, telefon) by měly být přímo na tebe!! Budou sloužit pro komunikaci mezi tebou a vedoucími Polární Žirafy.

Konec registrace bude 24. 1. 2021, tak šup ať to stihneš!

Termín konání letošní Polární žirafy: 30. 1. až 28. 2.

Co „s sebou“: Potřebuješ mít k dispozici počítač s internetem, mikrofon a webkameru a pokud budeš mít i mobilní telefon s fotoaparátem, bude to super. Pokud něco z výše zmíněného nevlastníš, zkus si to do 29. 1. od někoho půjčit.

Téma letošní Polární žirafy: „S Polární žirafou na (m/M)ěsíc“

Je to zatím všechno?

Zatím ano. O dalších instrukcích tě budeme informovat před samotnou akcí. Pak už stačí jen plnit vše, co bude potřeba a co ti Polární žirafa zadá. Proto prosím přepošli informace o letošní Polární žirafě na ta správná místa do všech vašich oddílů, tak aby je měli všichni potenciální účastníci včas k dispozici. Kapacita je letos Neomezená!!!„Děkuji, že tyto informace rozešleš dál.  Tvoje Polární Žirafa 

V případě nejasností se prosím obrať na: vojtechhak@skaut.cz, popř. na tel. 732 228 820

Za realizační tým (letos distanční) Polární žirafy 2021,

Vojtěch Hák „Sesmál“

Polární žirafou jmenovaný člen komunikačního týmu Houstonského řídícího střediska raketového provozu

Tento záznam byl publikován v Novinky . Uložit odkaz do záložek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *