Vánoční setkání

Po dlouhé době strávené v odloučení se nám nabízí možnost sejít se ještě těsně před tím, než nastanou Vánoce. V případě, že by epidemiologická situace byla dle hodnocení protiepidemického systému (PES) na úrovni 3, máme možnost uspořádat provizorní Vánoční besídku.


Pokud by bylo možné akci uspořádat, účast je zcela dobrovolná a naprosto chápeme a respektujeme rozhodnutí o neúčasti.


Pokud by tedy situace dovolovala se sejít, sešli bychom se 19.12. ve 14:30 před klubovnou. Zahráli bychom si společně nějaké hry, zazpívali koledy, kdo by chtěl někomu předat dárek nebo dárky, tak může. Tradicí našich Vánočních besídek je večerní pouštění vlastnoručně vyrobených lodiček na Labi (nejběžněji dřevěná konstrukce – např. kus prkna s místem pro svíčku, plachta z papíru, případný vzkaz), které bychom chtěli i za takových podmínek zachovat, takže si všichni svou lodičku přineste. Celou dobu budeme trávit venku, tudíž je třeba příslušně se obléct. Nezapomeňte skautský kroj (šátek). Ukončení akce v 17:00 u klubovny.

Po celou dobu konání akce je nutné mít na ústech roušku, před akcí si vydezinfikovat ruce (bude na místě k dispozici) a nekonzumovat žádné společné jídlo ani pití.


Pokud by se akce z epidemiologických důvodů nekonala, budete o tom informování prostřednictvím emailu, oddílových stránek a facebookových stránek Severské 2.

Tento záznam byl publikován v Novinky . Uložit odkaz do záložek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *