Registrace na rok 2021

Rádi bychom všem připomněli, že je nutné uhrazení členského příspěvku na rok 2021. Registrace na rok 2021 činí 1000 Kč. V případě sourozenců činí 800 Kč na osobu. Sleva se týká sourozenců, kteří jsou členy litoměřického střediska napříč oddíly (např. jeden u skautů, druhý u vlčat apod.). Preferujeme platbu na účet.

Kdo nebude mít zaplacenou registraci, ten se nemůže zúčastnit žádných skautských akcí a schůzek, které nás snad brzy čekají.

Registraci je třeba odeslat do 26. ledna 2021

Platbu odešlete na střediskový účet: 159441297/0600
Variabilní symbol: 2
Poznámka: Příjmení, Jméno

Uvědomujeme si, že vybírání členských příspěvků v době, kdy je naše skautská činnost značně ochromena a omezena, může přinášet určité otázky. Členský příspěvek placený každý rok v rámci registrace není platba za “realizované hodiny v kroužku”, ale jedná se o spolkový příspěvek – tedy poplatek za členství. Členské příspěvky jsou klíčovým příjmem skautských středisek i celé organizace. Navíc v období, kdy stát, kraje i mnohé obce budou omezovat (nebo už omezují) dotace pro neziskový sektor, jsou to jediné finanční prostředky, které mohou zajistit udržitelnost skautování. Věříme, že tuto situaci chápete.

Vaše Severská 2

Tento záznam byl publikován v Novinky . Uložit odkaz do záložek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *